В края на месец март тази година Джонатан Мейджърс бе арестуван,

...
В края на месец март тази година Джонатан Мейджърс бе арестуван,
Коментари Харесай

Звезда на Marvel бе осъдена за насилие

В края на месец март тази година Джонатан Мейджърс бе задържан, тъй като някогашната му другарка Грейс Джабари го упрекна в принуждение.
 Неочакваният арест на Джонатан Мейджърс поради обвиняване за нахлуване над жена
Неочакваният арест на звезда от " Крийд 3 "

Проблеми за артиста

През всички тези месеци не бе ясно какво ще се случи с кариерата на Мейджърс, която сега е в напредък, тъй като добре знаем по какъв начин се отнася Холивуд към насилниците.

Делото по случая стартира преди няколко седмици и към този момент има решение на съда. От People разбираме, че шестчленното жури е намерило Джонатан Мейджърс за отговорен по две обвинявания - в непредпазливо причиняване на телесна щета, както и тормоз от втора степен.
 Джонатан Мейджърс и Грейс Джабари

Джонатан Мейджърс и Грейс Джабари

Мейджърс е заплашен от една година затвор, само че тази присъда може да бъде сменена от пробация или терапия. Също по този начин артистът няма право да доближава Джабари, тъй като против него е издадена ограничаваща заповед.

Пред съда някогашната на Джонатан Мейджърс сподели, че за година и половина, колкото е траяла връзката им, той постоянно е изпадал в пристъпи на гняв и експанзия. Във вечерта на случая Джабари твърди, че двамата са се прибирали от празненство.

Докато са били в колата, тя е видяла известие в телефона на Мейджърс от друга жена. Тогава тя е дръпнала телефона от ръцете на артиста, а в отговор той е извил дясната ѝ ръка. В този миг е усетила и мощен удар в главата, който не е очаквала.

На идващия ден артистът се е върнал в жилището, в който двамата са живеели и е заварил Грейс Джабари гола от кръста на долу и в безсъзнание. Той е повикал полиция и е обяснил, че са скъсали и няма визия какво се е случило с нея.
 Снимка 646675

При идването на полицията обаче той е бил задържан. В болничното заведение Джабари е била призната с фрактура на междинния пръст и порязване в региона на ухото. По време на процеса бяха показани и чатове сред двамата, които загатват за предходни прояви на експанзия от страна на артиста.

В резултат на присъдата, Marvel стремително са взели решението да прекратят връзките си с Джонатан Мейджърс. Припомняме, че той влезе в ролята на Канг Завоевателя в един сериал и един филм досега. Около героя му обаче се очакваше да се върти цялата нова фаза на студиото.
 Какво се случва с Джонатан Мейджърс след ареста
След ареста - проблемите за Джонатан Мейджърс се задълбочават

Нови обвинявания

Към момента не е ясно дали той ще бъде сменен от различен артист и по какъв начин тъкмо Marvel ще действат. По всяка възможност няма да забележим и Magazine Dreams - филмът, в който Мейджърс играе бодибилдър дилетант, тъй като той бе отстранен от календара на студиото.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР